Voor bedrijven en particulieren
Car Cleaning Achterhoek reinigt en reconditioneert personenauto’s, motoren en bestelbussen. Dit doen we voor particulieren, autohandelaren, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en organisaties met een eigen wagenpark.

Jong geleerd, oud(er) gedaan
Van jongs af aan zijn wij bezeten van auto’s. In 2019 zijn wij onze onderneming gestart en nu al zien wij dat er grote belangstelling is voor onze diensten. Onze ambitie is marktleider in de Achterhoek te worden in alle behandelingen die een auto optisch mooier maken.

Verantwoord werken
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat vuil en verontreiniging van onze werkzaamheden netjes wordt opgevangen.

Max Leusink
Opleiding genoten bij IVA Driebergen en daarna gewerkt als verkoper van bedrijfswagens. Met zijn passie voor auto’s en verleden in de autoverkoop heeft Max een goede kijk op auto’s.

Ties Bouwman
Ties is een technisch specialist met als motto ‘alles voor de auto’. Hij heeft de mbo-opleiding Voertuigtechniek gevolgd en is daarna als monteur werkzaam geweest bij een vakgarage.

Locatie CCA Wij zijn te vinden aan de Oerseweg 19 in Ulft (bedrijventerrein De Rieze), 10 minuten ten zuidoosten van Doetinchem. U kunt parkeren voor de deur.

Wilt u meer? Vraag ernaar!
Ook het spuiten van velgen of remklauwen voeren wij uit. Auto’s met kleine deukjes waarvan de lak nog intact is, kunnen wij behandelen zonder dat de lak hoeft te worden overgespoten.

TEVREDEN KLANTEN